Bedriftsavtale Flight Park Gardermoen

Bestill parkering på Gardermoen:

Visste du at Flight Park har bedriftsavtaler?

Hos oss kan du sette opp en fordelaktig og trygg bedriftsavtale for deg og dine ansatte. Enten dere reiser på lange eller korte turer, ofte eller en gang i ny og ne, kan en bedriftsavtale med gode priser være en god løsning for deg!

Parkering hos Flight Park

Gjennom en bedriftsavtale med oss i Flight Park, får du alle de gode fordelene, til en enda bedre pris. Bilen din vil også bli ivaretatt på en trygg og oversiktlig, døgnbemannet parkeringsplass mens du eller dine ansatte er bortreist.

På samme måte som tidligere, kan du også bestille deg bilpleie mens du er bortreist, slik at bilen er klar for nye eventyr når du kommer hjem. Hos oss kan du velge mellom ulike tjenester fra vask og rengjøring av bil både innvendig og utvendig, til EU-kontroll eller reparasjoner.

Elbilparkering for den fremtidsrettede bedrift

Dersom du, eller dine ansatte kjører el-bil kan det være greit å vite at vi har en egen ordning for lading av elbil. Dersom du husker å bestille elbilparkering, og har med deg ladekabel til bilen, kan vi levere bilen ferdig oppladet til deg når du er tilbake.

Dersom du skal være bortreist over en lengre periode vil vi ikke sette bilen på lading før det nærmer seg din retur. På denne måten trenger du heller ikke være bekymret for å ødelegge batteriet på bilen. Vi kan ta i mot alle merker og modeller, så lenge egnet ladekabel ligger i bilen når den hentes ved terminalen.

Hvem egner avtalen seg for?

Denne avtalen egner seg for alle bedrifter som fra tid til annen reiser med fly fra Gardermoen. Det er ingen krav til hvor ofte dere reiser, men jo oftere dere reiser jo mer kan dere spare.

Det er heller ingen krav til lengden på oppholdet, og det passer like godt for deg som reiser i Norge og deg som reiser utenlands.

Størrelsen på selskapet er også uvesentlig. Hos oss finner både små, mellomstore og store bedrifter en løsning som er lønnsom for bedriften. Enten avtalen skal gjelde for 200 ansatte eller 10, kan dere alle parkere bilen deres trygt hver gang dere skal ut og reise.

Dere trenger heller ikke være basert i Oslo og omegn. Dersom du bor lenger unna, men likevel flyr til og fra Gardermoen Flyplass, kan det være aktuelt for dere å inngå en bedriftsavtale med oss.

Hvordan inngå en bedriftsavtale?

Hos oss er det enkelt å få en god avtale. Alle bedriftene som ønsker en avtale hos oss får en skreddersydd ordning som passer deres behov og ønsker. På denne måten får du mest mulig ut av avtalen, og vi vet hva som skal til for å gjøre deg fornøyd, hver gang.

Som eksisterende bedriftskunde hos oss har du en e-postadresse tilknyttet avtalen. Denne må parkeringen bestilles fra, slik at vi vet at den er fra din bedrift. I tillegg mottar du en firesifret kode som skal brukes når du bestiller parkering.

Høres dette aktuelt ut for deg? Ta kontakt med oss for å sette opp en avtale som matcher din bedrift, og deres behov! Send oss en e-post på rikard@flightpark.no, med firmanavn og organisasjonsnummer, så tar vi kontakt med deg og gir deg et godt tilbud.