Alle artikler

Bestill parkering på Gardermoen

The gardermoen airport parking area with various parked cars

Bestill parkering på Gardermoen og spar tid og penger på din reise! Utforsk de beste parkeringsalternativene, finn sikker og praktisk parkering for din bil, og få tips for en smidig opplevelse på flyplassen.


Å bestille parkering på Gardermoen flyplass kan være en klok beslutning når du skal ut på en reise. Det er flere fordeler med å bestille parkering på forhånd, og det kan spare deg for tid og stress. I tillegg kan du sikre deg en parkeringsplass selv i de travleste periodene. I denne artikkelen vil vi se nærmere på hvordan du kan bestille parkering på Gardermoen, prisinformasjon og svare på noen vanlige spørsmål om parkering på flyplassen.

Fordelene med å bestille parkering på forhånd

Et av de største fordelene med å bestille parkering på Gardermoen på forhånd er at det kan spare deg for tid og stress. Når du har forhåndsbestilt parkering, trenger du ikke å bekymre deg for å finne en ledig parkeringsplass når du kommer til flyplassen. Du kan enkelt kjøre direkte til den dedikerte parkeringsplassen som er reservert for deg, og være trygg på at det er en plass tilgjengelig.

En annen fordel er at du kan sikre deg en parkeringsplass selv i de travleste periodene. Flyplassen kan være overfylt i ferier og i høysesongen, og det kan være vanskelig å finne en ledig plass hvis du ikke har booket på forhånd. Ved å bestille parkering på Gardermoen, kan du være sikker på at det vil være en plass tilgjengelig for deg når du trenger den.

Spar tid og stress

Å finne en parkeringsplass på flyplassen kan være en krevende oppgave, spesielt hvis du er i tidsnød. Du kan ende opp med å kjøre rundt og lete etter en ledig plass, og dette kan føre til unødvendig stress og forsinkelser. Ved å bestille parkering på Gardermoen på forhånd, kan du unngå denne frustrasjonen og spare deg for verdifull tid.

Sikre deg en parkeringsplass

Et annet problem du kan møte hvis du ikke bestiller parkering på forhånd er at det kan være fullt på parkeringsplassen når du kommer til flyplassen. Hvis du har et tidlig fly eller reiser i en travel periode, kan det være begrenset med tilgjengelige parkeringsplasser. Ved å forhåndsbestille parkering på Gardermoen, kan du sikre deg en plass og slippe å bekymre deg for om det vil være nok plass tilgjengelig.

Ikke bare sparer du tid og stress ved å forhåndsbestille parkering på Gardermoen, men du kan også dra nytte av ekstra tjenester og bekvemmeligheter. Mange parkeringsleverandører tilbyr for eksempel shuttlebusser som tar deg direkte fra parkeringsplassen til terminalen. Dette betyr at du slipper å bære tung bagasje over lange avstander, og du kan komme deg til innsjekkingen raskt og enkelt.

En annen fordel med å forhåndsbestille parkering er at du kan få tilgang til eksklusive rabatter og tilbud. Mange parkeringsleverandører tilbyr reduserte priser for de som bestiller på forhånd, noe som kan hjelpe deg med å spare penger på reisen. Ved å sjekke forskjellige parkeringsalternativer på Gardermoen og sammenligne priser, kan du finne det beste tilbudet som passer dine behov og budsjett.

Hvordan bestille parkering på Gardermoen

Det er enkelt å bestille parkering på Gardermoen flyplass. Du har to alternativer: online bestilling eller bestilling via telefon.

Online bestilling

Den mest praktiske måten å bestille parkering på Gardermoen er via nettet. Du kan besøke flyplassens offisielle nettside og finne parkeringssidene. Deretter må du velge hvilken type parkering du ønsker (korttid eller langtid) og fylle ut nødvendig informasjon som ankomst- og avreisedatoer. Når du har fullført bestillingen, vil du motta en bekreftelsesmail med all nødvendig informasjon.

Før du fullfører bestillingen online, er det viktig å lese betingelsene nøye. Sørg for å forstå eventuelle begrensninger eller gebyrer knyttet til avbestillinger eller endringer i reservasjonen din.

Det er også verdt å merke seg at Gardermoen flyplass tilbyr ulike tilleggstjenester for parkeringskundene sine. Dette kan inkludere alt fra bilvask og polering til dekkhotell og ladestasjoner for elbiler. Disse tjenestene kan legges til under bestillingsprosessen for en ekstra kostnad, og kan bidra til å gjøre opplevelsen din enda mer bekvem.

Bestilling via telefon

Hvis du foretrekker å bestille parkering via telefon, kan du kontakte Gardermoen flyplass på deres dedikerte parkeringstelefonnummer. En kundeservicemedarbeider vil hjelpe deg med å gjennomføre bestillingen og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. Det kan være lurt å ha relevant informasjon tilgjengelig, som ankomstdato, avreisedato og flynummer.

Prisinformasjon for parkering på Gardermoen

Prisene for parkering på Gardermoen varierer avhengig av hvor lenge du skal parkere og hvilken type parkering du velger.

Kostnader for korttidsparkering

Hvis du trenger parkering i en kortere periode, for eksempel hvis du skal hente eller levere noen på flyplassen, er korttidsparkering det beste alternativet. Kostnadene for korttidsparkering på Gardermoen kan avhenge av hvor mange timer du parkerer. Det er også muligheter for å betale per time eller per dag.

Priser for langtidsparkering

Hvis du trenger parkering i en lengre periode, for eksempel hvis du skal på en lengre reise, kan langtidsparkering være det beste alternativet for deg. Prisene for langtidsparkering på Gardermoen kan variere avhengig av hvor mange dager du parkerer. Det er også muligheter for å betale per dag eller per uke.

Det kan være lurt å sjekke de siste prisene på flyplassens nettside eller kontakte dem direkte for nøyaktig informasjon om priser og betalingsalternativer.

Gardermoen lufthavn tilbyr også spesielle tjenester som kan gjøre parkeringen enda mer praktisk for reisende. Dette inkluderer tjenester som forhåndsbestilling av parkeringsplass, muligheten til å reservere en ladeplass for elbiler, og tilgang til overbygde parkeringsområder for beskyttelse mot vær og vind.

Det er viktig å merke seg at Gardermoen lufthavn har dedikerte områder for ulike typer parkering, for eksempel parkeringsplasser for familier med små barn, handikapparkering og premium parkeringsalternativer for de som ønsker ekstra bekvemmelighet og nærhet til terminalene.

Ofte stilte spørsmål om parkering på Gardermoen

Kan jeg avbestille eller endre min parkeringsreservasjon?

Ja, det er vanligvis mulig å avbestille eller endre din parkeringsreservasjon på Gardermoen. Du må sjekke betingelsene for din bestilling for å se hvilke regler og frister som gjelder for avbestilling eller endring. Noen reservasjoner kan være refundable, mens andre kan ha visse restriksjoner eller gebyrer knyttet til avbestilling eller endring.

Hva skjer hvis flyet mitt er forsinket?

Hvis flyet ditt er forsinket og du har forhåndsbestilt parkering på Gardermoen, trenger du vanligvis ikke å bekymre deg. De fleste parkeringssteder har aksept for forsinkelser og vil la deg parkere i den avtalte perioden uten ekstra kostnader. Det er imidlertid viktig å kontakte parkeringsleverandøren eller flyplassen for å gi dem beskjed om forsinkelsen og bekrefte at alt er i orden.

Å bestille parkering på Gardermoen flyplass kan være en smart avgjørelse for å sikre deg en problemfri reise. Ved å forhåndsbestille parkering kan du spare tid, sikre deg en parkeringsplass og unngå stresset med å finne en ledig plass på flyplassen. Så neste gang du skal ut på reise, husk å bestille parkering på Gardermoen i god tid!

Gardermoen flyplass, offisielt kjent som Oslo Lufthavn Gardermoen, er Norges største og travleste flyplass. Med over 28 millioner passasjerer årlig og direkteflyvninger til over 150 destinasjoner verden over, er det en viktig knutepunkt for reise i Skandinavia og resten av verden.

Flyplassen har et bredt utvalg av fasiliteter og tjenester for reisende, inkludert et variert utvalg av butikker, restauranter og lounger. Det er også flere hoteller i nærheten av flyplassen for de som trenger overnatting før eller etter reisen. Gardermoen er kjent for sitt effektive og moderne design, som gjør reiseopplevelsen så smidig som mulig for passasjerer.

For en bekymringsfri reise, velg Flight Park for din parkering på Gardermoen. Med vår 24-timers service, trygge inngjerdede områder og praktiske avlevering rett ved avgangshallen, er vi det opplagte valget for reisende. Nyt ekstra bekvemmeligheter som bilpleie og bilservice mens du er borte, og kom tilbake til en bil som er klar og venter på deg, uansett flyforsinkelser. Og husk, vi er ofte et rimeligere alternativ for langtidsparkering sammenlignet med parkeringshuset. Bestill parkering på Gardermoen hos Flight Park i dag og start reisen din på den beste måten!