Elbil-parkering

Bestill parkering på Gardermoen:
Med Flight Park slipper du å lete etter ledig plass med ladestasjon i parkeringshuset. Vi henter din elbil utenfor terminalen, og sørger for at den blir ladet i løpet av oppholdet. Lading må bestilles hvis du ønsker å få din bil ladet.

Elbilparkering har aldri vært enklere!

Når du bestiller elbilparkering hos Flight Park henter og bringer vi din bil til og fra terminalen. Du leverer og henter bilen din på korttidsparkeringens plan 5 utenfor avgangshallen, der en av selskapets sjåfører henter bilen og parkerer den for deg.

Ved ankomst får du bilen avlevert samme sted som du leverte den. Det eneste du skal huske er å bestille lading og ta med ladekabel til din bil.

Du kan forhåndsbestille parkering for din elbil øverst på denne side, hvor du velger hvilket tidspunkt du vil avlevere bilen din. Flight Park sørger for å stå utenfor avgangshallen til avtalt tidspunkt. Du avleverer bilnøklene til oss og går til innsjekk. Vi sørger for at din elbil blir parkert ved Gardermoen (Oslo Lufthavn).

Få service på bilen mens du er borte

Når du først skal langt avgårde kan det være fint å få unna bilservice, kanskje dekkskift eller en bilvask i samme slengen. Kom tilbake med god samvittighet, og bevar den deilige feriemodusen som fortsatt sitter i. Kanskje til og med sette seg inn i en oppvarmet bil med null is på rutene? Det er gjerne de små tingene i hverdagen som betyr noe.

Bestill her