Alle artikler

Hvordan fungerer parkering på Gardermoen med Flight Park?

Du har kanskje bil, og ønsker å bruke den som fremkomstmiddel til og fra Gardermoen. Det er ikke alle som ønsker å ta tog, buss eller taxi, eller som har andre mennesker i nærheten som kan kjøre og hente seg. Kanskje du står i nettopp den situasjonen? Vi henter og bringer din bil Taxi kan […]


Du har kanskje bil, og ønsker å bruke den som fremkomstmiddel til og fra Gardermoen. Det er ikke alle som ønsker å ta tog, buss eller taxi, eller som har andre mennesker i nærheten som kan kjøre og hente seg. Kanskje du står i nettopp den situasjonen?

Vi henter og bringer din bil

Taxi kan fort blir dyrt, og vi er enige i at det er beleilig å sette seg inn i sin egen bil ved hjemkomst. Kommer du derfor med egen bil, er Flight Park det eneste selskapet på Gardermoen som henter bilen din utenfor avgangshallen, kjører den til et avstengt område, parkerer den og sørger for sikkerhet, mens du er borte.

Se video for hvordan det fungerer

Når du kommer hjem henter du bilen din i parkeringshuset, som er kun 50 meter fra terminalen. Enklere blir det ikke. Se video her for slik parkerer du på Gardermoen.

Behøver du bilservice i samme slengen?

I tillegg kan det være at bilen din trenger en vask, eller at du avhengig av en ladestasjon om du har elbil. Alt dette og mye mer kan vi fikse for deg mens du er borte.

Se priser for antall døgn med parkering og service vi tilbyr.

Tilbake