Alle artikler

Finnes det sommertilbud for parkering på Gardermoen?

For mange skjer de fleste reisene i sommerferien, mens andre drar på småreiser hele året. Flight Park har derfor fast lavpris hele året. Våre priser inkluderer henting og levering av bilen, slik at du slipper å parkere langt unna terminalen. I tillegg står bilen din trygt mens du er bortreist. Hos Flight Park betaler du […]


For mange skjer de fleste reisene i sommerferien, mens andre drar på småreiser hele året. Flight Park har derfor fast lavpris hele året.

Våre priser inkluderer henting og levering av bilen, slik at du slipper å parkere langt unna terminalen. I tillegg står bilen din trygt mens du er bortreist. Hos Flight Park betaler du med andre ord både for parkering og komfort.

Parker rett utenfor avgangshallen

I stedet for å parkere langt unna og måtte kjøre buss til terminalen med hele familien, kan du avlevere bilen din rett utenfor avgangshallen.

Gode tilbakemeldinger

Vi har over tid fått mange gode tilbakemeldinger fra kunder, som setter stor pris på vår parkeringsløsning.

«Før var det slitsomt å reise med fly, spesielt med små barn. Nå tar Flight Park alltid godt vare på bilen mens vi er på reise, og vi kan glede oss til en oppvarmet bil på vinterstid når vi kommer tilbake. Flight Park er fleksible, pålitelige og serviceinnstilte.» skriver Vegard Rekaa.

Du kan lese flere kundefortellinger her.