Alle artikler

Oversikt over parkeringsmuligheter på Oslo Gardermoen lufthavn

Oslo gardermoen airport from an aerial view

Få en grundig oversikt over parkeringsmuligheter på Oslo Gardermoen lufthavn, inkludert priser, kapasitet og tjenester.


Oslo Gardermoen lufthavn er den største flyplassen i Norge, og tilbyr et bredt utvalg av parkeringsmuligheter for reisende. Enten du er på jakt etter korttidsparkering, langtidsparkering eller spesielle parkeringsalternativer som elbilparkering eller handikapparkering, har Gardermoen et alternativ som passer for deg. I denne oversikten vil vi ta en nærmere titt på de ulike parkeringsmulighetene på flyplassen, priser, beliggenhet og betalingsalternativer, samt gi deg noen nyttige tips for å gjøre parkeringen din så enkel og økonomisk som mulig.

Korttidsparkering på Gardermoen

For passasjerer som skal parkere på Gardermoen for en kort periode, er det flere alternativer å velge mellom. Korttidsparkeringen er ideell for de som trenger å være på flyplassen i noen timer eller mindre.

Gardermoen lufthavn tilbyr et praktisk og tidsbesparende alternativ for reisende som kun trenger å parkere for en kort stund. Korttidsparkeringen er spesielt designet for passasjerer som skal hente eller levere noen på flyplassen, eller for de som har en kort forretningsreise planlagt. Med en enkel tilgang til terminalene, kan du raskt og effektivt komme deg til og fra bilen din uten unødvendig stress.

Priser for korttidsparkering

Prisene for korttidsparkering på Gardermoen varierer avhengig av hvor lenge du ønsker å parkere. Det er en timespris for de første timene, og deretter en dagspris for hver påfølgende dag. Det er viktig å merke seg at det er begrensede plasser tilgjengelig for korttidsparkering, så det anbefales å komme tidlig for å sikre seg en plass.

Det er enkelt å betale for korttidsparkeringen på Gardermoen, enten ved å bruke betalingsautomater som aksepterer kontanter eller kort, eller ved å benytte seg av en mobilapp for en enda mer sømløs opplevelse. Prisene er rimelige og konkurransedyktige, og gir deg god valuta for pengene når du trenger en praktisk parkeringsløsning på flyplassen.

Beliggenhet av korttidsparkering

Korttidsparkeringen på Gardermoen er beleilig plassert nær terminalene. Du trenger ikke å bekymre deg for å måtte gå langt med bagasjen din, da det er korte gangavstander til innsjekkingsområdet.

Den strategiske plasseringen av korttidsparkeringen gjør det enkelt for reisende å komme seg til og fra bilen sin uten å måtte bruke unødvendig tid på transport. Dette gir deg mer tid til å fokusere på din reise og gjøre opplevelsen på Gardermoen så smidig som mulig.

Langtidsparkering på Gardermoen

Hvis du skal reise i lengre perioder, for eksempel på ferie eller forretningsreise, kan langtidsparkering på Gardermoen være det beste alternativet for deg. Dette gir deg tryggheten ved å la bilen stå parkert i en lengre periode mens du er borte.

Langtidsparkering på Gardermoen er også et miljøvennlig valg for reisende. Gardermoen har implementert tiltak for å redusere miljøpåvirkningen, og ved å velge langtidsparkering bidrar du til å støtte disse bærekraftige initiativene. Dette gjør det til et ansvarlig valg for både deg og miljøet.

Priser for langtidsparkering

Prisene for langtidsparkering på Gardermoen er mer fordelaktige for reisende som skal parkere i flere dager eller uker. Det er en fast pris per dag, og jo lenger du parkerer, desto lavere blir prisen per dag. Dette er en flott løsning for de som ønsker å spare penger på parkering.

Det er også verdt å merke seg at Gardermoen tilbyr ulike rabatter og kampanjer for langtidsparkering, spesielt i lavsesongen. Ved å holde øye med disse tilbudene kan du ytterligere redusere kostnadene for parkeringen din og få mest mulig verdi for pengene.

Beliggenhet av langtidsparkering

Langtidsparkeringen på Gardermoen ligger i nærheten av terminalområdene, men krever vanligvis en kort buss- eller shuttletur for å komme dit. Disse transporttjenestene er inkludert i prisen for langtidsparkeringen, og sikrer enkel og praktisk tilgang til og fra terminalen.

Den korte transportturen fra langtidsparkeringen til terminalen gir deg også muligheten til å nyte den vakre naturen rundt Gardermoen. Området er omgitt av frodige skoger og vakre landskap, noe som kan bidra til å skape en avslappende start eller avslutning på reisen din. Ta deg tid til å puste inn den friske luften og la deg inspirere av den naturskjønne skjønnheten mens du er på vei til eller fra flyplassen.

Spesielle parkeringsalternativer

Gardermoen tilbyr også spesielle parkeringsalternativer for de med spesifikke behov, som elbilparkering og handikapparkering.

I tillegg til disse spesielle parkeringsalternativene, har Gardermoen også et bredt utvalg av andre parkeringsfasiliteter for å imøtekomme ulike behov og preferanser blant reisende. Enten du foretrekker korttidsparkering for en rask avgang eller langtidsparkering for lengre reiser, har flyplassen passende alternativer tilgjengelig.

Ebilparkering på Gardermoen

Hvis du kjører en elbil, har Gardermoen dedikerte ladestasjoner og parkeringsplasser for elbiler. Dette gjør det enkelt og praktisk for elbilister å lade bilen sin mens de er på reise.

Det er verdt å merke seg at Gardermoen kontinuerlig jobber med å utvide og forbedre sine ladestasjoner for elbiler, for å møte den økende etterspørselen og fremme bærekraftige transportløsninger.

Handikapparkering på Gardermoen

Gardermoen har også spesielt tilrettelagte parkeringsplasser for funksjonshemmede passasjerer. Disse plassene er plassert nær inngangen til terminalen for å sikre enkel tilgang for de med begrenset mobilitet.

I tillegg til den fysiske tilretteleggingen av parkeringsplassene, tilbyr Gardermoen også assistanse for funksjonshemmede passasjerer som trenger ekstra støtte og veiledning under reisen. Dette bidrar til å sikre en sømløs og komfortabel opplevelse for alle reisende, uavhengig av eventuelle spesielle behov de måtte ha.

Betalingsalternativer for parkering

Når det gjelder betaling for parkering på Gardermoen, er det flere alternativer å velge mellom.

Å parkere på Gardermoen kan være en smidig opplevelse, spesielt når det kommer til betaling. Det er viktig å være klar over de ulike alternativene som tilbys for å gjøre din parkering så enkel som mulig.

Betaling med kort

Det enkleste og vanligste betalingsalternativet er å betale for parkeringen med kort. Gardermoen godtar de fleste kreditt- og debetkort, slik at du kan betale direkte ved utkjøringen.

Å bruke kort som betalingsmetode er raskt og praktisk, spesielt for reisende som ønsker en smidig parkeringsopplevelse uten å måtte bekymre seg for kontanter.

Betaling med mobilapp

For de som foretrekker en mer praktisk og kontantfri betalingsmetode, tilbyr Gardermoen også muligheten til å betale for parkering via en mobilapp. Dette gjør det enkelt å forhåndsbetale for parkeringen og unngå eventuelle køer ved utkjøringen.

Med mobilappen kan du enkelt administrere din parkeringstid, få varsler om når tiden nærmer seg slutten, og til og med forlenge parkeringen om nødvendig, alt fra din egen mobiltelefon. Dette gir en ekstra grad av kontroll og bekvemmelighet for reisende som ønsker å planlegge sin parkering i forkant.

Tips for parkering på Gardermoen

Som avslutning vil vi gjerne dele noen nyttige tips for parkering på Gardermoen for å gjøre opplevelsen din så smidig og økonomisk som mulig.

Hvordan spare penger på parkering

Hvis du ønsker å spare penger på parkering på Gardermoen, anbefales det å bestille parkeringsplassen din på forhånd. Dette gjør det mulig å dra nytte av eventuelle rabatter eller tilbud som er tilgjengelige.

Sikkerhetstips for parkering på flyplassen

For å sikre at bilen din er trygg mens du er borte, er det viktig å ta noen enkle sikkerhetstiltak. Sørg for å låse bilen ordentlig, fjern alle verdifulle gjenstander fra sikte og parker helst i godt opplyste områder.

Med denne oversikten over parkeringsmuligheter på Oslo Gardermoen lufthavn, håper vi at du føler deg bedre rustet til å velge riktig parkeringsalternativ for dine behov. Uansett om du skal parkere for kort eller lang tid, har Gardermoen et alternativ som passer deg. Med de ulike betalingsalternativene og spesielle parkeringsalternativene som tilbys, kan du være sikker på en stressfri parkeringsopplevelse på flyplassen. Husk å følge våre tips for å spare penger og sikre din bils sikkerhet mens du er borte. God reise!

Oslo Lufthavn Gardermoen er Norges største internasjonale flyplass og betjener et bredt spekter av destinasjoner over hele verden. Flyplassen har et imponerende utvalg av fasiliteter for reisende, inkludert shoppingmuligheter, restauranter og til og med et hotell inne i terminalen for de som trenger en overnatting før eller etter reisen.

Gardermoen ligger omtrent 50 kilometer nord for Oslo sentrum, og det er flere transportalternativer for å komme seg til og fra flyplassen. I tillegg til å kjøre egen bil og benytte parkeringstjenestene, kan reisende også ta Airport Express tog, Flybussen eller drosje. Disse transportalternativene gir fleksibilitet og bekvemmelighet for passasjerer som skal til eller fra flyplassen.

Når du planlegger din neste reise fra Oslo Lufthavn Gardermoen, hvorfor ikke velge den enkle og trygge parkeringsløsningen som Flight Park tilbyr? Med Flight Park kan du enkelt avlevere bilen din på korttidsparkeringens plan 5, og en representant vil ta hånd om den mens du er borte. Nyt tjenester som bilpleie og bilservice, og kom tilbake til en bil som er klar og venter på deg, uansett om flyet er forsinket. I tillegg tilbyr Flight Park konkurransedyktige priser for langtidsparkering. Gjør parkering på Gardermoen til en bekymringsfri del av reisen din. Bestill parkering på Gardermoen med Flight Park i dag og opplev forskjellen selv!