Slik fungerer parkering på Gardermoen

Bestill parkering på Gardermoen:
Det er flere selskaper som tilbyr parkering på Oslo Lufthavn Gardermoen. Du kan velge mellom å parkere i gåavstand fra terminalen, som er øvre prisklasse eller å parkere langt unna og ta buss til terminalen, som er nedre prisklasse. Siste alternativet er å bruke Flight Park som henter og bringer din bil til og fra terminalen.

Skal du parkere på Oslo Lufthavn? Flight Park henter & leverer ved avgangshallen

Bestiller du parkering hos Flight Park leverer du bilen din på kortidsparkeringen på plan 5, avgangsnivå, der en av selskapets sjåfører henter bilen og parkerer den for deg. Ved ankomst får du bilen avlevert på korttidsparkeringen utenfor avgangshallen, bare 50 meter fra terminalen.

Med Flight Park slipper du å søke etter ledige parkeringsplasser samt frakte bagasje og barn fra parkeringsområdene til terminalen. Parkering har aldri vært enklere!

For en enkel og effektiv parkering bestill hos oss før reisen øverst på denne side!

Få service på bilen mens du er borte

Når du først skal langt avgårde kan det være fint å få unna bilservice, kanskje dekkskift eller en bilvask i samme slengen. Kom tilbake med god samvittighet, og bevar den deilige feriemodusen som fortsatt sitter i. Kanskje til og med sette seg inn i en oppvarmet bil med null is på rutene? Det er gjerne de små tingene i hverdagen som betyr noe.

Bestill her

Last ned vår app

Vår nye app gjør bestilling av parkering på Gardermoen enda enklere. Bestill fra din mobiltelefon når og hvor det måtte passe deg.