Airport Service

   Bavaria  & Porsche Center

 

 

Vi samarbeider med de beste verkstedene og lokale bilforhandlere for å tilbyr deg vår nye airport service pakke.

 

Hva innebærer det for deg som skal ut å reise?

Det betyr at Flight Park kan ta seg av logistikken på bilen din og frakte den trygt til ditt foretrukne verksted mens du er på reisefot uten at du behøver å foreta deg noe som helst.

Fordelen er at du slipper du å bruke tid på å avse bilen i hverdagen når den trenger service og reparasjoner. Overlat hele arbeidet til noen andre.

Få alt unnagjort med vår personlige parkering tjeneste ved Stavanger Lufthavn, Sola.

Ut å fly – mindre bry med Flight Park.

 

Hvordan fungerer dette konseptet?

  • Airport Service på 1 – 2 – 3
    1. Kontakt først Bavaria Stavanger på telefon 51 96 50 00 eller service.stavanger@bavaria.no for å bestille tid for service.
    2. Gå deretter inn på www.flightpark.no for å bestille din parkering og lever bilen på anvist sted (P1) på flyplassen. Representant fra Flight Park tar imot nøkkelen. (Husk å krysse av for at du skal ha service mens bilen står parkert. Du belastes kr. 250,- for håndtering av dette)
    3. Når du kommer hjem blir bilen levert av Flight Park på samme sted som du avleverte den (P1). I mellomtiden har vi gjennomført service / reparasjon på din bil.

Du kjører som vanlig til flyplassen og møter opp på parkering området P1 tidligere Kiss and Fly vis a vis helikopter terminalen.

Der vil Flight Park sin sjåfører i blå uniform ta hånd om bilen din og transportere den til verkstedet du velger.

Når bilen er ferdig på verkstedet returneres den til Flight Park sitt innendørs parkeringshus som er døgnbemannet, her kan du også velge om du ønsker å få utført bil pleie i tillegg før den tilbakeleveres til deg på flyplassen på hjemreisen.

Link til Bavaria sin hjemmeside finner du her: Bavaria Airport Service