Spørsmål og svar

Bestill parkering med Flight Park Sola Flyplass her:

Hvordan betaler jeg for parkeringen?

Betaling gjøres med kort når du henter bilen igjen.

Tilbake

Hvordan er Sola Lufthavns parkeringsmuligheter?

Det er to selskaper som tilbyr parkering på Sola Flyplass. 

Parker utenfor terminalen

Med Flight Park avleverer du bilen utenfor terminalen og rusler noen få meter inn til innsjekk. Du slipper å parkere langt unna terminalen, og å beregne mer tid enn du behøver.

Tilbyr bilpleie mens du er borte

Flight Park tilbyr også mer enn bare parkering. Mens bilen din står parkert hos oss kan den få  både utvendig og innvendig vask, og/eller dekkskift med rengjøring, eller til og med EU-kontroll. Våre samarbeidspartnere hjelper oss til å gi deg en vip-følelse.

Sjekk priser for parkering og våre servicetilbud.

Tilbake

Jeg ønsker service på bilen min mens jeg er bortreist. Er dette mulig?

Ja, Flight Park har mulighet for å hente og bringe bilen din til et verksted i nærheten. Du booker selv time hos pågjeldende verksted, så klarer vi resten.

Flight Park tar et kjøretillegg på kroner 390,- for dette.

Velg et verksted i nærheten. Vi forbeholder oss retten til å ikke utføre denne tjenesten hvis verkstedet er for langt unna.

Tilbake

Vårt firma ønsker rabattavtale med dere. Er dette mulig?

Flight Park har flere kundeavtaler med bedrifter som inkluderer rabattavtale.

Er du interessert i å benytte Flight Park? Send mail til rikard@flightpark.no med firmanavn, organisasjonsnummer og kontaktperson. Vi setter opp forslag til avtale og sender i retur.

Tilbake

Tilbyr dere vask og polering?

Ja, Flight Park tilbyr vask og polering.

Du får oversikt over våre vaskeprogrammer når du bestiller fra nettsiden vår.

Tilbake

Hvilket telefonnummer treffer jeg dere på når jeg skal levere og hente bilen?

Du treffer oss alltid på: +47 940 92 310.

Tilbake

Jeg har glemt passord eller aldri opprettet et passord. Hvordan får jeg nytt?

Hvis du trenger nytt passord, kan du trykke på “Logg inn” i øverste, høyre hjørne på vår forside.

Her kan du få tilsendt passord ved å oppgi den epostadressen du brukte forrige gang eller ønsker å bruke til profilen din.

Tilbake

Hvorfor er det ikke skiltet på flyplassen hvor dere henter og utleverer biler?

IMG_9841-kopiFlyplassen er Avinor sin eiendom, og vi har derfor ikke tillatelse til å skilte på området

Du kan imidlertid se etter våre ansatte som alltid er i uniform eller ringe på +47 940 92 310, hvis du imot formodning ikke kan finne oss.

Tilbake

Hvor langt kjører dere for å parkere min bil?

Vårt parkeringshus ligger på Forus. Vi kjører 6 km, 12 km tur/retur, for å komme dit.

Kilometerstand på bilen din blir avlest når du leverer bilen din, og vil stå på din kvittering, slik at du kan følge med på hvor langt bilen har gått.

Tilbake

Hvor henter jeg bilen igjen når jeg kommer hjem igjen?

Bilen avhentes på P1 vis a vis Helikopter Terminalen, utenfor avgangshallen.

Tilbake

Hvordan fungerer korttidsparkering på Sola?

Flight Park Sola tilbyr både lang- og korttidsparkering. Vi vet av erfaring at dagsreiser kan bli lange og slitsomme. Med oss får du et alternativ som gjør reisen enklere og mer behagelig.

Bedrifter bruker oss
Er du en ansatt, og kanskje reiser mye i jobb, er det lukrativt å kjøre bilen helt til avgangshallen på Sola flyplass. Du avleverer bilen og nøklene til oss, og går direkte til innsjekk. Du skal kanskje bare frem og tilbake samme dag, eller har en overnatting. Blir det mye korttidsparkering, er det fint å ha tilbud som gjør reisehverdagen enklere.

Les også: Hvordan parkering på Sola fungerer

Tilbake

Hentes og bringes bilen ved parkering på Sola?

Ja, det gjør den. Bilen din blir hentet på P1 vis a vis Helikopter Terminalen og avlevert samme sted ved ankomst. Vårt mål er at din reise skal bli så enkel som mulig.

Vi tilbyr også andre tilleggstjenester, som vask av bil og skift av dekk. Sjekk parkering Sola for priser her.

Tilbake

Tilbyr Flight Park handicap parkering på Sola Flyplass?

Vår parkeringsløsning er et opplagt valg for forflytningshemmede.

Vi tar imot bilen din på Kiss And Fly rett foran avgangshallen, og parkerer den i vårt parkeringshus som er overvåket og døgnbemannet.

Når du kommer hjem får du utlevert bilen samme sted som du leverte den, 50 meter fra terminalen. Om vinteren sørger vi i tillegg for at bilen din er oppvarmet samt is- og snøfri.

Du slipper altså lange turer til terminalen, og kan i stedet fokusere på flyreisen.

Tilbake

Hvordan fungerer parkering på Sola med Flight Park?

Du har kanskje bil, og ønsker å bruke den som fremkomstmiddel til og fra Sola Flyplass. Det er ikke alle som ønsker å ta buss eller taxi, eller som har andre mennesker i nærheten som kan kjøre og hente seg. Kanskje du står i nettopp den situasjonen?

Vi henter og bringer din bil

Taxi kan fort blir dyrt, og vi er enige i at det er beleilig å sette seg inn i sin egen bil ved hjemkomst. Kommer du derfor med egen bil, er Flight Park det eneste selskapet på Sola som henter bilen din utenfor avgangshallen, kjører den til vårt eget parkeringshus, parkerer den og sørger for sikkerhet, mens du er borte.

Se video for hvordan det fungerer

Når du kommer hjem henter du bilen din på P1 vis a vis Helikopter Terminalen, som er kun 50 meter fra terminalen. Enklere blir det ikke. Se video her for slik parkerer du på Sola.

Behøver du bilservice i samme slengen?

I tillegg kan det være at bilen din trenger en vask, eller at du avhengig av en ladestasjon om du har elbil. Alt dette og mye mer kan vi fikse for deg mens du er borte.

Se priser for antall døgn med parkering og service vi tilbyr.

Tilbake

 

Finnes det sommertilbud for parkering på Sola?

For mange skjer de fleste reisene i sommerferien, mens andre drar på småreiser hele året. Flight Park har derfor fast lavpris hele året.

Våre priser inkluderer henting og levering av bilen, slik at du slipper å parkere langt unna terminalen. I tillegg står bilen din trygt mens du er bortreist. Hos Flight Park betaler du med andre ord både for parkering og komfort.

Parker rett utenfor avgangshallen

I stedet for å parkere langt unna og måtte gå langt til terminalen med hele familien og bagasje, kan du avlevere bilen din på Kiss And Fly rett utenfor avgangshallen.

Gode tilbakemeldinger

Vi har over tid fått mange gode tilbakemeldinger fra kunder, som setter stor pris på vår parkeringsløsning.

«Før var det slitsomt å reise med fly, spesielt med små barn. Nå tar Flight Park alltid godt vare på bilen mens vi er på reise, og vi kan glede oss til en oppvarmet bil på vinterstid når vi kommer tilbake. Flight Park er fleksible, pålitelige og serviceinnstilte.» skriver Vegard Rekaa.

Du kan lese flere kundefortellinger her.

Tilbake

Tilbyr Flight Park VIP-parkering?

Vårt mål er at din reisedag skal være behagelig og mindre stressende. Vi ønsker at reisen skal starte og avslutte på best mulig måte. Derfor tilbyr vi parkering på Sola med vip-følelse.

Du blir en vip-gjest

Med vip-følelse mener vi at våre kunder føler seg som en vip-gjest fordi de kan sette fra seg bilen på Kiss And Fly utenfor avgangshallen, ta med seg bagasjen og gå direkte inn til innsjekk. Når du kommer hjem tripper du 50 meter til samme sted hvor du leverte bilen din og den står klar til deg.   

Behagelig parkeringsmulighet

Vil vil derfor si at Flight Park er Solas mest behagelige og enkleste parkeringsalternativ. Vi er mer enn en parkeringsplass. Hos oss kan du både parkere og få service på bilen mens du er bortreist. Alt fra bilpleie til EU-kontroll.

Kort oppsummert:

Vi henter bilen din, parkerer den, tar vare på den og leverer den igjen. Se video for hvordan parkering på Sola fungerer.  

Tilbake

Hvilken parkering på Sola er billigst?

Det er billigst om du parkerer langt unna terminalen. For å parkere lengre unna må du beregne god tid, for å gå til terminalen. Betaler du litt ekstra blir reisedagen enklere.

Mer beleilig for deg

Med Flight Park slipper du å legge inn ekstra med tid. Du leverer bilen din rett utenfor terminalen og går direkte til innsjekk. I mellomtiden sørger vi for at din bil blir ivaretatt, og yter ekstra service om dette er ønskelig. Se priser her.

Du må avveie mulighetene

Hva som er billigst og hva som er mest beleilig blir en avveining. Du slipper du å lete etter parkeringsplass. Du setter bare bilen din på Kiss And Fly utenfor terminalen.

Tilbake

 

Hvor leverer jeg bilen når jeg kommer til flyplassen?

Levering av bilen ved utreise skjer på P1 vis a vis Helikopter Terminalen.

Vår representant som er profilert i blå klær, vil overta bilen der.

Tilbake