Priser / Kontakt Oss

Bestill parkering med Flight Park Sola Flyplass her:
Rimeligere parkering og forenklet prosess til reisende fra Stavanger Lufthavn

Nysgjerrig på hvem vi er?

Flight Parks kjerneområder er rimelig og trygg parkering av biler for kunder som skal ut å reise; raskt, smidig og til fornuftig pris.

I tillegg har vi andre tjenester og service avtaler som kundene våre kan nyte godt av mens bilen står parkert hos oss, her tilbys klargjøring, vask, polering, reparasjoner, service, eu-kontroll m.m

Filosofien er at selskapet skal forenkle prosessen for alle reisende, kundene våre skal når de ankommer flyplassen kun måtte tenke på å kjøre inn til P1 (tidligere Kiss & Fly), P1 er det nærmeste du kommer til avgangs-terminalen med bil.

-Herfra vil våre Sjåfører/Kundebehandlere ta over bilen og sørge for at den blir parkert i vårt parkeringshus like ved flyplassen som er døgnbemannet og innendørs. Her trenger du aldri å bekymre deg for å utsette bilen for parkering skader eller å få en iskald bil etter endt reise.

Vi tar oss av bilen din fra A-Å og sørger for at du kommer tilbake til en varm bil med frostfrie ruter og uten snø på taket.

Ofte når man skal på reiser, ekspedisjoner, utflukter som krever mye bagasje, barne-utstyr osv så kreves det en nøye planlagt logistikk for at det skal gå smertefritt for seg. Vi vet hva som kreves for at den siste etappen skal bli mest mulig skånsom når du ankommer flyplassen.

– La oss ta hånd om din bil, så slipper du å lete etter parkeringsplass, du slipper heiser, lange gåturer med bagasje alle veier osv..

Velger du Flight Park får du bedre tid og mindre stress.

Vi har ingen app, ingen online betalingsystem, ingen blinkende skilter eller forvirrende prosesser- kun god gammeldags bankterminal som du betaler med på hjemreisen til vår kundebehandlinger på P1.

Vi hjelper deg gjerne med bestillingen på telefon, kontakt oss på ? 940 92 310

Nye arbeidsplasser i regionen

Selskapet har 8 ansatte i Stavanger, og håper å skape flere arbeidsplasser lokalt, i takt med forventet vekst.

På Gardermoen startet Flight Park AS (moderselskapet) med 4 ansatte i 2010, allerede etter noen uker i drift var antallet doblet, innen det første driftsåret var selskapet opp i 40 ansatte.

Pr 2018 er det 96 ansatte i selskapet!- Og større skal vi bli!

Solide aktører

I 2013 var årsomsetningen til Flight Park AS  i overkant av 17 millioner.

I 2017 endte den på 39,2 millioner – en økning på 130 prosent.

Selskapet opplever stadig større etterspørsel for sine tjenester og har på det meste hatt opptil 3000 kunde biler parkert.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen som kunde!

-Enten du skal på forretningsreise, offshore, reise med barn og familie eller en weekend utflukt så gjør vi vårt beste for at du skal bli fornøyd!

Har du spørsmål er du velkommen til å ta kontakt på ?  940 92 310 ✉ sola@flightpark.no