Alle artikler

Slik bestiller du parkering på Gardermoen enkelt og raskt

The gardermoen airport with clear signage leading to the parking area

Lær hvordan du enkelt og raskt kan bestille parkering på Gardermoen! Denne artikkelen gir deg trinn-for-trinn veiledning og tips for å sikre en problemfri parkeringsopplevelse på Norges største flyplass.


Når du skal reise fra Gardermoen, er det viktig å planlegge parkeringen på forhånd. Ved å forhåndsbestille parkering på Gardermoen, kan du spare tid og unngå unødvendig stress. Her er en trinnvis guide for å hjelpe deg med å bestille parkering og sikre en problemfri parkeringsopplevelse.

Forstå betydningen av forhåndsbestilling av parkering

Det å forhåndsbestille parkering på Gardermoen gir en rekke fordeler. Ved å reservere en parkeringsplass på forhånd, kan du være sikker på å få en plass tilgjengelig når du kommer til flyplassen. Du slipper å bekymre deg for å finne en ledig plass eller å måtte kjøre rundt i håp om å finne en parkeringsmulighet.

For de reisende som ønsker en ekstra komfortabel start på reisen, er forhåndsbestilling av parkering på Gardermoen et ideelt valg. Med et bredt utvalg av parkeringsalternativer tilgjengelig, fra standard parkeringsplasser til mer eksklusive tjenester som valet-parkering, kan du skreddersy din parkeringsopplevelse etter dine preferanser og budsjett.

Fordelene med å bestille parkering på forhånd

Ved å forhåndsbestille parkering, kan du også dra nytte av spesielle tilbud og rabatter som kanskje ikke er tilgjengelige for de som ikke har forhåndsbestilt. Du kan også være sikker på å få en parkeringsplass i nærheten av terminalene, noe som sparer deg for tid og energi når du skal bære bagasjen din fra parkeringsplassen til innsjekkingen.

En annen fordel ved å forhåndsbestille parkering er den økte sikkerheten det gir. Gardermoen flyplass tilbyr overvåkede parkeringsområder med jevnlig patruljering, slik at du kan reise av sted vel vitende om at din bil er trygg mens du er borte.

Hvordan forhåndsbestilling av parkering fungerer

Forhåndsbestilling av parkering på Gardermoen er enkelt og raskt. Du trenger bare å gå til flyplassens offisielle nettside og velge parkeringsområdet du foretrekker. Deretter fyller du ut dine reisedetaljer, som ankomstdato og -tidspunkt, samt avreisedato og -tidspunkt.

Når alle detaljene er utfylt, vil du få en oversikt over ledige parkeringsplasser og prisinformasjon. Du kan deretter velge og reservere en plass som passer best for dine behov.

Trinnvis guide for å bestille parkering på Gardermoen

Nå som du forstår viktigheten av forhåndsbestilling av parkering, er det på tide å gå gjennom trinnene for å bestille parkering på Gardermoen enkelt og raskt.

Velge riktig parkeringsalternativ

Før du begynner bestillingsprosessen, er det viktig å vurdere hvilket parkeringsalternativ som passer best for deg. Gardermoen tilbyr ulike typer parkering, inkludert korttidsparkering, langtidsparkering og garasjeparkering. Velg det alternativet som passer best for lengden på reisen din og budsjettet ditt.

Navigere gjennom bestillingsprosessen

Etter at du har valgt riktig parkeringsalternativ, er det på tide å starte bestillingsprosessen. Følg instruksjonene på nettsiden nøye og fyll ut all nødvendig informasjon, slik som ankomst- og avreisedato, samt personlige detaljer.

Hvis du har spesielle behov eller ønsker, som for eksempel et ladepunkt for elbilen din, er det viktig å merke dette i bestillingen. På den måten kan flyplassen prøve å imøtekomme dine behov så godt som mulig.

Betalingsmetoder og bekreftelse av bestilling

Etter at du har fylt ut all nødvendig informasjon, vil du bli bedt om å velge en betalingsmetode. Gardermoen godtar vanlige betalingskort som Visa og Mastercard, samt bankoverføring.

Etter at betalingen er utført, vil du motta en bekreftelse på e-post med all nødvendig informasjon om parkeringsbestillingen din. Det er viktig å ta vare på denne bekreftelsen og ha den tilgjengelig når du ankommer flyplassen.

Gardermoen er Norges største og travleste flyplass, og parkeringsfasilitetene er designet for å imøtekomme behovene til alle reisende. Uansett om du er på en kort forretningsreise eller på en lengre ferie, har Gardermoen et parkeringsalternativ som passer for deg.

Korttidsparkering er ideelt for de som trenger å parkere i noen timer mens de henter eller leverer passasjerer. Dette alternativet er praktisk plassert i nærheten av terminalene, slik at du enkelt kan komme til og fra flyplassen.

Langtidsparkering er det beste alternativet for de som skal være borte i flere dager eller uker. Gardermoen tilbyr sikre og overvåkede parkeringsområder som er tilgjengelige til rimelige priser. Du kan være trygg på at bilen din er i trygge hender mens du er borte.

Hvis du ønsker ekstra beskyttelse for bilen din, kan du velge garasjeparkering. Dette alternativet gir deg en innendørs parkeringsplass som beskytter bilen din mot vær og vind. Garasjeparkering er spesielt praktisk i vintermånedene når det kan være snø og is på bilen.

Når du har valgt riktig parkeringsalternativ, kan du gå videre til bestillingsprosessen. Gardermoen har en brukervennlig nettside hvor du enkelt kan fylle ut all nødvendig informasjon. Du vil bli bedt om å oppgi ankomst- og avreisedato, samt personlige detaljer. Husk å merke eventuelle spesielle behov eller ønsker, slik som ladepunkt for elbilen din.

Når du har fullført bestillingen, vil du bli bedt om å velge en betalingsmetode. Gardermoen godtar vanlige betalingskort som Visa og Mastercard, samt bankoverføring. Etter at betalingen er utført, vil du motta en bekreftelse på e-post med all nødvendig informasjon om parkeringsbestillingen din.

Tips for en problemfri parkeringsopplevelse på Gardermoen

For å sikre en enkel og rask parkeringsopplevelse på Gardermoen, er det noen tips som kan være nyttige å huske på.

Tidlig ankomst og sjekk av parkeringsplass

Det anbefales å ankomme flyplassen i god tid før avreise. Dette gir deg tid til å finne parkeringsplassen din og sjekke at alt er i orden. Sjekk også skiltene og informasjonen på parkeringsområdet nøye for å være sikker på at du parkerer på riktig sted.

Sikkerhetstiltak for parkering på Gardermoen

Gardermoen tar sikkerheten til sine parkeringsplasser på alvor. Det er overvåkingskameraer og sikkerhetspersonell som passer på parkeringsområdene hele døgnet. Selv om det er trygt å forlate bilen din på parkeringsplassen, er det likevel viktig å ta med deg verdisaker og låse bilen godt.

Hva du skal gjøre ved problemer med parkeringen

Hvis du opplever problemer med parkeringen på Gardermoen, som for eksempel en full parkeringsplass, er det viktig å kontakte flyplassens kundeservice umiddelbart. Kundeservicen vil kunne hjelpe deg med å finne en alternativ parkeringsplass eller løse eventuelle problemer du måtte ha.

Det er også verdt å merke seg at Gardermoen tilbyr ulike parkeringsalternativer, inkludert korttidsparkering, langtidsparkering og parkeringshus. Korttidsparkering er ideell for de som skal hente eller levere passasjerer, mens langtidsparkering er mer egnet for reisende som skal være borte over lengre tid. Parkeringshusene på Gardermoen gir deg muligheten til å parkere bilen under tak, beskyttet mot vær og vind.

For de som foretrekker en mer luksuriøs parkeringsopplevelse, tilbyr Gardermoen også premium parkeringstjenester. Dette inkluderer tjenester som bilvask, bilpleie og reservasjon av parkeringsplass på forhånd. Ved å benytte deg av premium parkeringstjenester kan du sikre deg en ekstra behagelig start eller avslutning på reisen din.

Ofte stilte spørsmål om parkering på Gardermoen

Som mange reisende har du kanskje noen spørsmål eller bekymringer angående parkering på Gardermoen. Her er noen vanlige spørsmål og svar som kan hjelpe deg.

Endring eller avbestilling av parkeringsbestilling

Hvis du trenger å endre eller avbestille parkeringsbestillingen din, kan du kontakte flyplassens kundeservice. Vær oppmerksom på at det kan være gebyrer eller begrensninger knyttet til endringer eller avbestillinger, avhengig av betingelsene for parkeringsbestillingen din.

Langtidsparkering versus korttidsparkering

Hvis du skal være borte i lengre tid, kan langtidsparkering være et billigere alternativ for deg. Korttidsparkering er mer egnet for korte reiser eller når du bare trenger å parkere i noen få timer.

Spesielle parkeringsregler på Gardermoen

Gardermoen har noen spesielle parkeringsregler som må følges. For eksempel er det viktig å parkere kun på anviste parkeringsområder og å følge skilting og instruksjoner fra parkeringspersonalet. Hvis du bryter parkeringsreglene, kan du bli bøtelagt eller få bilen tauet bort.

For å sikre en enkel og rask parkeringsopplevelse på Gardermoen, er det viktig å forhåndsbestille parkering. Ved å følge trinnvis guiden og være oppmerksom på tipsene og rådene vi har delt, kan du sikre at parkeringen din på Gardermoen går smidig og problemfritt. Husk å planlegge i god tid og ha all nødvendig informasjon tilgjengelig når du ankommer flyplassen. God reise!

Gardermoen flyplass er Norges største og travleste flyplass. Den ligger i Ullensaker kommune, omtrent 50 kilometer nord for Oslo sentrum. Med mer enn 28 millioner passasjerer hvert år, er parkeringsfasilitetene på Gardermoen nøye utformet for å imøtekomme behovene til de reisende.

Når du parkerer på Gardermoen, kan du velge mellom flere forskjellige parkeringsalternativer. Det er både innendørs og utendørs parkeringsområder tilgjengelig, avhengig av dine preferanser og budsjett. Innendørs parkering gir ekstra beskyttelse mot vær og vind, mens utendørs parkering kan være mer kostnadseffektivt.

Er du klar for en bekymringsfri parkeringsopplevelse neste gang du reiser fra Oslo Lufthavn Gardermoen? Med Flight Park kan du forhåndsbestille din parkering og nyte enkelheten av å avlevere og hente bilen din rett ved terminalen. Våre døgnbemannede parkeringsområder sikrer at bilen din står trygt, og vi tilbyr til og med bilpleie mens du er borte. Og det beste av alt, vi er et rimeligere alternativ for langtidsparkering sammenlignet med parkeringshuset. Gjør reisen din enklere og bestill parkering på Gardermoen med Flight Park i dag!