Vip-parkering

Bestill parkering på Gardermoen:

vip-parkeringMed Flight Park får du følelsen av VIP-parkering. Du parkerer bilen din utenfor på korttidsparkerignens plan 5 utenfor avgangshallen, der vi henter bilen og parkerer den for deg. Du henter bilen samme sted du leverte den. Prisen er overraskende lav for en slik opplevelse.

Kom hjem til oppvarmet bil

Om vinteren er det deilig å komme hjem til en bil som er klar til å kjøres. Mens du er bortreist kan bilen din også få VIP service. Vi tilbyr blant annet: bilvask, dekkskift, EU-kontroll og ruteskift. Se priser for nærmere informasjon.

Det å føle seg som en vip-gjest er en liten luksus i hverdagen. Denne lille eksklusive følelsen ønsker vi å gi deg, slik at du får en behagelig opplevelse av flyreisen.

Smart alternativ for bedrifter

Det er flere bedrifter som bruker oss, og erfaringene deres er at de ansatte som benytter seg av dette tilbudet, føler seg ivaretatt. Disse menneskene reiser gjerne en del, og flyreisen spiser opp en del av dagen. Det handler om å få mest mulig ut av dagen, og gjøre den enklere.

Ønsker du å teste det ut, kan du bestille parkering øverst på denne siden.

Få service på bilen mens du er borte

Når du først skal langt avgårde kan det være fint å få unna bilservice, kanskje dekkskift eller en bilvask i samme slengen. Kom tilbake med god samvittighet, og bevar den deilige feriemodusen som fortsatt sitter i. Kanskje til og med sette seg inn i en bil som er klar til å kjøres med null is på rutene? Det er gjerne de små tingene i hverdagen som betyr noe.

Sjekk priser for langtidsparkering og bilservice.