Alle artikler

Den ideelle bedriftsavtalen


Da vi i Flight Park ønsket å sette opp en parkeringsavtale for bedrifter, måtte vi fokusere på vilkår vi selv hadde ønsket å få innvilget, dersom vi skulle tegne en slik avtale. Resultatet ble en bedriftsavtale som i dag er i bruk av over 1500 store og små bedrifter.


Flight Park representerer i dag en trygg, effektiv og praktisk parkeringstjeneste ved Gardermoen Flyplass utenfor Oslo. Her har vi knekt koden på flere områder, og tror slett ikke dette er tilfeldig. Vi har tatt utgangspunkt i de tjenestene vi selv har ønsket å motta, og skapt en spennende tjeneste for alle våre kunder.

I tillegg til å være tilgjengelig for alle reisende til og fra Gardermoen, har vi også en bedriftsavtale som kan tegnes av alle typer bedrifter. Enten du og dine ansatte reiser ofte eller sjeldent, kort eller langt, kan du motta en svært god tjeneste fra Flight Park, samtidig som du kan spare litt penger på parkeringen. Her kommer historien bak den suksessfulle bedriftsavtalen.

Skal være enkelt å parkere trygt

Det er ingen hemmelighet at det kan være stressende å dra til flyplassen. Først glemmer man bagasje hjemme, så møter man på trafikk på vei til flyplassen og så må du orientere deg på norges største flyplass, finne en ledig parkeringsplass, åpne sparekontoen for å betale for denne parkeringsplassen og deretter dra all bagasjen din en liten kilometer frem til avgangshallen.

Når du kommer tilbake uthvilt etter ferie, eller kanskje akkurat det nøyaktig motsatte av uthvilt etter en lang helg med konferanse og møter, har du slett ikke lyst til å starte på turen tilbake til parkeringshuset, innse hvor mye du faktisk må betale, oppdage en helt ny stripe i lakken fra nabobilens dør, for så og skrape snø og is vekk fra bilen med skjelvende hender.

Enda mer irriterende hadde denne prosessen vært dersom du etter 10 minutters trilling med vippende kofferter på dårlige hjul, møter på hun som kommer tuslende de få meterne fra korttidsparkeringen med et smil om munnen, vel vitende om at hun kommer tilbake til ferdig oppvarmet og skrapet bil, klar for en hyggelig biltur hjemover.

Det er ingen grunn til at dette ikke kan være deg. Hos oss skal alle våre kunder tusle til avgangshallen med et smil om munnen, trygg på at bilen blir fraktet bort fra stressede sjåfører og ivaretatt mens du er bortreist.

Vi ivaretar bilen din hele året

Enten du skal på lange reiser til det store utland for å utvikle bedriften din med påfyll av spennende ny kompetanse og inspirasjon, eller du skal på et kundemøte i Bergen, har vi kontroll på bilen din på hjemmebane.

Uansett når på året du skal reise, eller når på døgnet flyet ditt går, står vi og tar deg i mot på korttidsparkeringen på Gardermoen. Her møter du en hyggelig ansatt hos oss som tar deg imot med åpne armer, uansett hvor sent ute du er til flyet ditt. Her får du en kvittering på at du har levert bilen din, leverer nøkkelen din og så står du fritt til å spankulere eller sprinte til inngangen maks 50 korte meter unna parkeringsplassen.

Når du returnerer vil du finne bilen din parkert på samme parkeringsplassen, kun en kort spasertur fra de roterende dørene du går ut av. Her møter du nok en gang en strålende blid person, som ønsker deg velkommen tilbake til Oslo, leverer bilnøklene dine tilbake og gjennomfører betalingen.

Deretter kan du uten å blunke, sette deg inn i en varm og snøfri bil på vinterstid, eller inn i en perfekt temperert bil med aircondition på sommerstid. Turen hjem går deretter til å høre på en spennende lydbok, favorittsangen, eller ringe hjem slik at middagen kan stå klar når du kjører inn i gården hjemme.

Uansett hva veien hjem består av, er det i alle fall ikke mageknip på grunn av høy regning, for prisene våre er svært overkommelige, og spesielt for de med bedriftsavtale fra oss.

En avtale av de beste for de fleste

Dersom du tenker at dette hadde vært en nydelig gave til dine ansatte, for å vise de akkurat hvor stor pris du setter på deres evinnelige innsats, tenker du riktig. Det beste med hele prosessen er hvor enkelt det er å tegne en avtale med oss. Det eneste du trenger å gjøre er å sende vår trivelige kollega Rikard en e-post, der du skriver en hyggelig hilsen, navnet på bedriften din og organisasjonsnummeret deres.

Deretter setter Rikard opp en bedriftsavtale som er spesielt tilpasset nettopp deg og deres behov. Dere får forslaget tilsendt på e-post, og skulle du ha spørsmål til noen av punktene, kan du ta opp telefonen og få forklaringer og hjelp fra Rikard selv.

Som bedriftskunde har du også tilgang på alle våre ekstratjenester. Dermed kan du også benytte deg av verkstedtjenester, vask og renhold eller elbillading, på lik linje som resten av våre kunder. Alt du må gjøre er å legge det til i bestillingen din, når du booker parkering.
Høres dette fristende ut, kan du glede dine kollegaer med en helt fantastisk gave, allerede neste uke. Ta kontakt med oss så ordner vi resten!

Velkommen til Gardermoen, og til oss i Flight Park.