Alle artikler

Observert på Gardermoen: Barnefamilie på reise uten stressede foreldre

Høres ikke dette ut som en drøm? For deg som har reist med barn, nesten uansett alder, kjenner du nok stresset på kroppen allerede når du hører ordet ferie. Vi kan ikke gjøre hele ferien stressfri, men vi kan tilby en stressfri parkeringsløsning.


Barn, kofferter, barnevogner, pass, billetter og vesker. Du har mer enn nok å tenke på når du forlater bilen før du skal på ferie. La oss ta oss av parkeringen av bilen, slik at du kan fokusere på dine og ditt, uten å måtte bekymre deg for betalingsautomater og shuttlebuss.

Hos oss bestiller du enkelt parkering i god tid før du reiser. Når du kommer til flyplassen både leverer og henter du bilen din på korttidsparkeringen. Dette er alt du trenger å tenke på! Rett fra bil til avgangshallen, uten å rekke så mye som den minste lille krangel med de små.

Lykkelige foreldre, lykkelige barn

Ferier bør handle om å skape minner for livet, ikke bare overleve. For dere som reiser med barn, kan det ofte oppleves som at ferien starter i det dere setter dere på flyet, eller kanskje ikke før dere er fremme på hotellet, og barna er i seng.

Vi ønsker å være med å bidra slik at deres ferie kan starte litt før, gjerne allerede i det øyeblikket dere setter dere i bilen for å kjøre til flyplassen. Med vår enkle og trygge parkeringsløsning, trenger du kun å huske å ta med deg all bagasjen fra bilen når du kommer frem, så ordner vi resten!

Når vinteren nærmer seg kan det også være godt å tenke på at du også slipper iskald bil, og masse tid som går med til å skrape vekk is fra rutene med kalde hender. Når du returnerer etter ferien vil du på vinterstid kunne sette deg rett inn i oppvarmet og isfri bil, uten at dette er en tilleggstjeneste.

Så hva er oppskriften på en slik behagelig start og avslutning på ferien? Jo, det skal vi fortelle dere nå.

Oppskriften på en god start på ferien

Allerede når du planlegger resten av ferien som hotell og flyreise, bør du også tenke på parkering. Dette kan du enkelt bestille på våre nettsider, slik at du slipper å tenke på det når det nærmer seg avreise.
Etter at du har bestilt parkering, trenger du ikke tenke på noe mer resten av turen. Du kjører til terminalen og parkerer på korttidsparkeringen. Deretter tar du med deg bagasjen din de knappe 50 meterne over til terminalbygget og rett til innsjekk. Bilen blir hentet før du går over til terminalen. Det vil si at du leverer fra deg nøkkelen til vår kundebehandler.

Sjåføren kommer rett etterpå og kjører bilen til vårt område. Deretter kommer en av våre ansatte for å hente din bil, slik at du ikke risikerer å måtte betale for parkering på korttid.

Bilen din blir kjørt direkte fra parkeringsplassen ved terminalbygget til vår private parkeringsplass, et kort stykke utenfor flyplassens område. Her slipper du å være bekymret for parkeringsskader fra andre stressede og anspente reisende i et trangt parkeringshus.

Ønsker du å få bilen tilbake nyvasket, EU-godkjent eller med vinterdekk? Dette er bare noen av de mange ulike tjenestene du kan velge mellom, og bestille på våre nettsider. Vi samarbeider med dyktige mekanikere, og kan garantere deg et godt resultat, uansett hvilke tjenester du velger.
Kjører du elbil kan du også legge igjen ladekabel i bilen, og motta en ferdig oppladet bil når du returnerer til flyplassen. Dette legger du også enkelt til i bestillingen din. Når du er klar for å komme hjem fra ferien din, trenger du ikke tenke på å finne bussavganger, eller grue deg til å tråkke barn, bagasje og slitne føtter over lange avstander.

Bilen din finner du igjen der du satt den fra deg, på korttidsparkeringen rett utenfor terminalbygget. Her vil du også enkelt kunne gjennomføre betaling for parkeringen hos en av våre ansatte. Enklere blir det rett og slett ikke å parkere på Gardermoen!

Gjør det enkelt, trygt og rimelig

Det trenger ikke å være komplisert å få en spennende og minnerik ferie sammen med familie og barn. Ta de små grepene for å la ferien vare enda litt lenger enn før, og la det første grepet være bekymringsfri parkering.

Både ved lengre og korte reiser kan du parkere bilen din hos oss til en rimelig penge. Dermed har du enda mer å kose deg med på tur, slik at du og din familie kan slappe av og samle krefter til å komme tilbake til hverdagen.

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål rundt parkeringsløsningen vår, eller om det er noe annet vi kan hjelpe deg med. Vi har åpent kundesenter døgnet rundt, slik at du kan bli møtt med god service uansett når du reiser.

Vi sitter alltid og følger med på forsinkelser og andre hindringer, noe som gjør at du bekymringsfritt kan ta de utfordringene som kommer på din vei. Vi vil ikke kjøre bilen til korttidsparkeringen før vi vet at ditt fly har landet trygt på bakken på Gardermoen flyplass.