Alle artikler

Hva får du som bedriftskunde hos Flight Park?


Alle våre kunder skal få levert en komplett tjeneste når de bestiller parkering hos oss på Gardermoen. Bedriftskunder kan velge blant alle våre tjenester, og i tillegg hente en fordelaktig pris på avtalen, helt uavhengig av om bedriften har 100 eller 10 ansatte.


Det er allerede et stort antall bedrifter som i dag benytter seg av bedriftsavtalen vår, og parkerer trygt, enkelt og rimelig på Gardermoen. Som bedriftskunde hos oss får du nemlig alle de vanlige fordelene, i tillegg til en spesialtilpasset pris, noe over 1500 bedrifter med avtale hos oss, allerede nyter godt av.

En avtale som rommer

Hos oss har det ingenting å si hva du driver med, eller hvem du er. Ønsker du å gi dine ansatte og kollegaer en god avtale på parkering, stiller vi opp og bruker vår ekspertise til å spesialtilpasse en egnet avtale til din bedrift.

Vi skreddersyr avtalen slik at den passer perfekt for din bedrift, og deres behov. Enten du flyr innenlands eller utenlands, korte eller lange reiser, ofte eller sjeldent, kan vi hjelpe til å sikre deg på hjemmebane.

Som bedriftskunde hos oss, får du utdelt en kode du benytter ved bestilling. Denne koden regulerer prisen du betaler for parkeringen i henhold til den avtalen vi sammen lager. Hos oss kan du og dine kollegaer parkere bilen trygt så lenge dere ønsker.

En komplett avtale

Enten du reiser mye eller lite, på lange eller korte turer, kan du og dine kollegaer nyte godt av en rimeligere pris, på en komplett avtale. Hos oss får du enkel levering og henting av bil, uten at du trenger å beregne ekstra transport til og fra bilen.

Du parkerer bilen ved ankomsthallen og vi henter den der og transporterer den trygt til vår døgnbemannede parkeringsplass. Deretter leverer vi bilen på samme parkeringsplass når du er tilbake fra reise. Enkelt og ryddig for både deg og oss.

I tillegg til en trygg og god løsning for alle involverte, kan du også som bedriftskunde velge blant våre mange ulike bilpleietjenester. Vi har et godt og langvarig samarbeid med vår partner på bilpleie, og vet dermed at de alltid leverer topp kvalitet. Her kan du velge mellom alt fra en utvendig vask av bilen til full EU-kontroll.

Stadig flere kjører elbil, og har behov for lading av denne mens de er bortreist. Husker du å legge inn dette i bestillingen din, og legge ladekabelen tilgjengelig i bilen når du parkerer, kan vi lade bilen for deg mens du er borte. Dermed slipper du den ekstra turen innom ladestasjonen på vei hjem, eller å risikere at du slett ikke har strøm igjen i det hele tatt.

Enkel og oversiktlig bestilling

Selv om din bedrift har mange ansatte, vil det være enkelt å holde oversikt over bruken av avtalen. Når vi sammen har sørget for en god avtale som er lønnsom for dere, kan dere enkelt ta i bruk koden deres ved bestilling. Denne kan brukes av alle ansatte og ved alle typer reiser, uansett varighet.

I tillegg til koden må bestillingen registreres på den e-posten som avtalen er lagret på. Hver enkelt bruker i bedriften registrerer sin egen epostadresse i sin brukerkonto. Vi kan også – dersom du ønsker det – sende kopi av ordrebekreftelsene til en egen e-post slik at du har full kontroll over alle bestillinger.

Vi anbefaler at det finnes en ansvarlig person i hver bedrift, som har kontroll på bruken av avtalen. Dermed har alle ansatte noen å henvende seg til, og vedkommende kan henvende seg direkte til oss dersom det dukker opp spørsmål de ikke kan besvare.

Vi vil alltid være tilgjengelig for å besvare spørsmål, løse problemer eller bistå med andre henvendelser dersom behovet melder seg. Vi har døgnåpen telefon, slik at du kan ringe oss hele døgnet, fra alle land. Det er viktig å melde i fra dersom det er endringer på reisen din, og disse kan du også legge inn under “Mine sider”.

Du trenger dermed ikke legge inn eventuelle forsinkelser på den aktuelle flyreisen dersom du skal returnere til Oslo Lufthavn Gardermoen. Vi oppdaterer oss på ankomstidene til ditt fly, dagen du har bestilt retur og henting av bilen. Dermed kan vi garantere at bilen står klar når du kommer tilbake.

Trygge rammer gir trygge kunder

Vi i Flight Park er opptatt av din sikkerhet, og dette gjelder i alle ledd. Fra du inngår avtalen, har vi et ansvar for å lage en god opplevelse for deg. Når du legger inn bestillingen din skal du kunne være trygg på at du får det du har bestilt. Vi håndterer kjøretøyet ditt på en forsvarlig måte, og oppbevarer alle biler på en parkeringsplass med kontinuerlig overvåkning.

Både når vi henter og leverer bilen, utøves det forsiktighet og forsvarlighet av alle våre ansatte. Dersom du velger å få gjennomført bilpleie mens du er bortreist, sørger vi for at bilen kommer til verkstedet du har bestilt time på. Vi samarbeider også med verksted av høyeste kvalitet for å sikre deg et godt resultat.

Dersom du ikke er fornøyd med din bils opphold hos oss, er heller ikke vi fornøyde. Derfor legger vi ekstra energi i å gjøre deg godt fornøyd, som å tilby lading av elbil og oppvarming av bil før avhenting på vinterstid.

Vi er i tillegg alltid tilgjengelige dersom du skulle ha bekymringer eller spørsmål rundt avtalen eller oppholdet til din bil.