Alle artikler

Enkelt, komfortabelt, praktisk og risikofritt

Pål Andersen fra Tønsberg har benyttet seg av Flight Park sin parkeringstjeneste hver gang han har vært ute på reise, helt siden 2016. Hovedårsakene til det er rett og slett hvor praktisk og behagelig det er å få bilen hentet og levert.


For Andersen hadde i 2016 sett seg lei på å skrape og måke ut bilen på vinterstid. Han var ferdig med å stresse med kofferter og bagasje over lange avstander mellom parkeringsplasser og terminalbygget. Da han kom over Flight Park og deres tjenester, var han ikke i tvil. Dette var den perfekte løsningen for han, sommer som vinter.

Til den dag i dag er en booking hos Flight Park en god vane å ha når han skal ut og reise. Fra tid til annen benytter han seg også av de gode tilleggstjenestene, som dekkskifte og vask. Han har til nå ikke manglet på noe, men er det noe han savner er det alltid bare en telefon unna.

Lav risiko – mange goder

Andersen var slett ikke en fremmed for flyplassen på Gardermoen. Han reiste ofte både i privat sammenheng og gjennom jobb i flere år før han kom over Flight Park, men har enda ikke sett seg tilbake. I starten av 2016, innså han at dette var midt i blinken for han.

– Før jeg begynte å ta i bruk Flight Park parkerte jeg alltid på P3, altså parkeringsplassen på kortsiden av parkeringshuset. Problemet der er både at bilen står ute i all slags vær, det er langt å gå til terminalen, noen ganger er det vanskelig å huske akkurat hvor du har parkert og jeg var veldig lei av å risikere irriterende parkeringsskader, forteller Andersen.

Selv om Andersen i dag ikke reiser like ofte som han gjorde tidligere, er det ikke noe alternativ for han å bytte parkeringsselskap. Han trekker blant annet frem den enkle bookingen og praktiske gjennomføringen, som to av grunnene til at han fortsatt bruker Flight Park i dag.

– Du booker på nett, veldig enkel bestilling på nettsiden deres, også er alt klart til du skal ut og reise. Det deilige er at du kjører så godt som til inngangsdørene på flyplassen, parkerer bilen på korttidsparkeringen, leverer nøkkel, får kvittering og tar med deg kofferten. Det er alt! Det er nesten for enkelt, og utrolig behagelig, forteller Andersen engasjert.

Han forteller videre at han har vært på både lange og korte reiser, og i flere år reiste så mye som en gang per måned. Uansett hvor lenge han var borte sto bilen klar når han kom tilbake, noe som for Andersen var uvurderlig.

– Når du kommer hjem fra reisen din, følger de med på flightnummeret ditt. Dermed trenger du ikke å stresse dersom flyet er forsinket, det er de allerede klar over. Bilen står klar, ferdig varmet opp når du kommer ut av terminalbygget, og du slipper å skrape ruter før du setter deg i en kald bil, forklarer han fornøyd.

Mangfoldige tilleggstjenester for deg som ønsker mer

En varm bil som møter deg på vinterstid og en sval bil på sommerstid, er noe man ikke kan sette en pris på. Det man derimot kan sette pris på er tilleggstjenestene som Flight Park kan tilby deg, når du er ute og reiser. Gjennom et samarbeid med et verksted, med praktisk beliggenhet, kan du velge mellom flere ulike tjenester.

– Jeg har også tatt i bruk en del av tilleggstjenestene som Flight Park tilbyr, blant annet har de ladet opp elbilen min og jeg har puttet vinterdekkene mine i bagasjerommet og fått lagt om til disse mens jeg var på en dagstur til Bergen.

Det er ingen tvil om at Andersen er fornøyd med muligheten til å få ting gjort mens man er på reise. Det finnes også et stort utvalg andre tilleggstjenester som man kan benytte seg av, men som Andersen selv ikke har testet enda.

– Hovedårsaken til at jeg velger Flight Park hver eneste gang er rett og slett at det er enkelt, praktisk, komfortabelt og risikofritt. Prisen for parkeringen er også lik den for parkering andre steder på flyplassen, men du får så mye mer for pengene dine hos Flight Park enn i et parkeringshus.

Andersen avslutter med å fortelle om et svært hyggelig forhold til de ansatte som jobber i Flight Park. Det faktum at det alltid er mulig å få tak i en av de som er på vakt, er en trygghet både for deg som reiser mye og deg som reiser sjeldnere. Det er ofte de samme personene som henter og leverer bilen din, og reiser du ofte er du raskt på fornavn med enkelte av de, på samme måte som Andersen.