Bestille parkering Gardermoen

Reiser du med innsjekket bagasje?
Gå videre
Gå videre

Bilpleie

Sedan.

Stasjonsvogn, SUV, vare-, camping- og kassebiler.

Lakkforsegling
Keramisk Lakkforsegling. Må kombineres med proff polering (innvendig og utvendig eller utvendig). Beskytter lakken og bevarer farge og glans. Gir fantastisk vannavrenning til hele lakken.
Les
Inn- og Utvendig Proff Polering
Inneholder utvendig vask (håndvask), avfetting, felgrens, polering, grundig støvsuging av hele bilen, vask av interiør, matter, lister og vinduer, fornying av gummi på dekk og vask av dørkarmer. Programmet er en 1-stegpolering så man kan ikke forvente ripefjerning. Lakkforsegling på forespørsel.
Les
Utvendig Proff Polering
Innholder avfetting, asfaltfjerning, felgrens, håndvask, vask av dørkarmer, fornying av gummi på dekk og polering.Programmet er en 1-stegpolering så man kan ikke forvente ripefjerning.Lakkforsegling på forespørsel.
Les
Innvendig Proff
Inneholder støvsuging, vask av interiør vinduer (innvendig) og gummimatter. Innvending vask av cabriolet koster 200 kr ekstra.
Les
Inn- og utvendig Proff
Inneholder avfetting, utvendig vask (håndvask), felgrens,asfaltfjerning, støvsuging, vask av dørkarmer, vask av gummimatter, fornying av gummi på dekk, vask av interiøret og vinduer (innvendig og utvendig).
Les
Utvendig Proff
Innholder avfetting, asfaltfjerning, felgrens, håndvask med rensende shampoo som inneholder voks (spesielt tilpasset nordiske forhold). Innehholder også vask av dørkarmer og fornying av gummi på dekk.
Les
Aquapel Glassbehandling
Aquapel brukes på utsiden av kjøretøyets frontrute og gjør den vannavvisende. Regnvannet perler seg og renner raskt av, noe som gir vesentlig bedre sikt for føreren i regn, snø og slaps - både dag og natt. Dette produktet anbefales kun for nyere ruter. På gamle ruter har den ikke optimal effekt. Ta kontakt med oss hvis du er i tvil.
Les
Premium Polering Med Keramisk Coating
Grove riper og bruksslitasje påvirker bilens utseende og medfører at lakken mister sin naturlige dybde og glans. En lakkorrigering vil være nødvendig for å utbedre dette og gjennomføres over flere steg for å fjerne opp til 80 % av lakkdefektene. Dette gir en betydelig forbedring av bilens utseende og gjenoppretter lakken som den var ny. I tillegg inneholder denne pakken en premium glassbasert Keramisk coating fra Krytex. Krytex 7H+ har en ekstrem hydrofobisk egenskap og er motstandsdyktig mot riper. Vi gir en garanti opp til 2 år dersom man vedlikeholder bilen. Årlig kontroll er IKKE nødvendig men anbefales. Reduserer smuss, og forenkler rens og vedlikehold av orverflater. Beskytter lakken fra å bli misfarget og opprettholder den naturlige fargen. Reduserer risikoen for å utvikling av korrosjon. Forbedrer glans, dybde og intensitet i lakk.
Les
Biler med tak- og skiboks: Tillegg på kr 50,- ved utvendig vask.
Ekstra skitne biler (f.eks. mye hundehår): Tillegg på kr 200,-
Ved innvendig vask må bilen være ryddet og klar for vask.
Barneseter demonteres ikke av sikkerhetsmessige grunner.
NB! I perioder med stor pågang tar vi forbehold om ledig kapasitet.
NB! Vaskede biler blir kjørt 6 km fra vaskehall til terminal ved utlevering.

Service

Bytte av frontrute
Dekkes i de fleste tilfeller av bilens forsikring (normalt sett egenandel på kr 2000,-). Leverandør av tjenesten er Hurtigruta Carglass. Kjøretillegg på kr 490,- Mer informasjon hos vår samarbeidspartner   Hurtigruta Carglass
Les
Lading av EL-bil
Kunde må selv ha med ladekabel. Husk å skru av "Auto Oppvarming". Bilen vil ikke være 100 % oppladet da vi kjører bilen 6 km etter lading. Husk at når det er kaldt ute så vil gjenstående kjørelengde være inntil 50 % mindre enn ved optimale forhold. Hvis vi må lade bilen en ekstra gang fordi bilen går tom for strøm mens den står her koster det kr 150 ekstra. Hvis lading etterbestilles etter at bilen er levert koster det 520 kr. Bilen settes til lading ca et døgn før kunderetur. Hvis du har Renault Zoe må du ha med ladekabel med den store boksen.
Les
Hjulskift.
Husk å ta med dekk og eventuelle hjulbolter. Vi bytter dessverre ikke dekk på Tesla.
Les
Diverse Service
Vi kjører bilen til ditt ønsket verksted på Jessheim eller Gardermoen for service og andre verkstedtjenester. Pris på forespørsel. Kjøretillegg kr 490.

Reparasjon av lakkskader, bulker og kantkjørte felger. Utføres av Norges største bilskadekjede MPS Micropaint. www.mpsmicropaint.no . Pris på forespørsel. Kjøretillegg til verksted kr 490,-.

Chiptuning. Utføres av Ultimo. Pris på forespørsel. www.ultimo.no

Bytte av startbatteri på din bil. Pris på forespørsel.

Bytte av batteri i din bilnøkkel. Pris kr 250.

Les
EU-kontroll
EU-kontroll inklusiv kjøretillegg til verksted.
Les
Kjøring til Porsche Center Gardermoen
Kjøring til Porsche Center Gardermoen
Les
Reparasjon av frontrute
Steinsprutskader repareres kostnadsfritt hvis du har kasko/delkasko. Uten forsikringsdekning på glass: kr 700,-. Kjøretillegg på kr 490,-. Mer informasjon hos                                       Hurtigruta Carglass
Les

Eventuell tilleggsinformasjon

Avbestilling av parkering eller andre tjenester må gjøres senest ett døgn før avreise.
Betaling gjør du med kort (vi tar de fleste typer kort) når du henter bilen ved hjemreise.

Send bestilling

Takk for din bestilling!

Du vil nå motta en ordrebekreftelse per epost. Det kan hende noen epost-klienter vil legge denne mailen i spamfilteret.

Du kan se og redigere på dine bestillinger på din profilside

Ordresammendrag

Avreise:
Retur:
Parkering : dager
,-
Bilpleie og ekstraservice
,- NOK
Å betale ,-

Det kan tilkomme et tillegg på ca 40-120 kr ved hjemkomst. Dette betales på automat ved utkjøring eller på www.autopay.io innen 48 timer. Les våre vilkår for mer utfyllende informasjon om dette.