Alle artikler

Hvem kan benytte seg av vår bedriftsavtale?


Det enkle og korte svaret på dette spørsmålet er “alle”! Det har ingenting å si for oss hvor stor bedriften din er, hvor mange ansatte du har eller hvor mye du tjener i året. Hos oss kan alle bedrifter hente gode priser på trygg parkering, helt uavhengig av hvem de er.


Trygg parkering for din bil, er en viktig del av puslespillet når du skal ut og reise. For å slippe å risikere å komme hjem til kolossale regninger for en liten ukes ferie, eller riper i lakken på grunn av en uforsiktig nabo, kan du legge inn en bestilling hos oss.

Vi hjelper deg med å finne en avtale som gagner deg og dine kollegaer eller ansatte. Det eneste du trenger å gjøre er å kontakte oss, enten via e-post eller telefon, også vil våre eksperter ta kontakt med deg, med forslag til en god avtale.

En avtale som rommer alle behov

I dag er verden mindre enn noen gang, og det er ikke mer enn en flyreise som skiller oss fra å besøke alle verdensdeler. Enten du og dine kollegaer reiser mye eller lite i forbindelse med jobb, vil trygg parkering ved flyplassen være viktig.

Uansett om du ønsker parkering for noen timer, over natten eller over de neste tre ukene, tar vi gjerne imot din bil. Bilen blir plassert på en trygg og overvåket parkeringsplass, slik at du unngår risikoen som følger med stressede reisende som skal parkere i trange parkeringshus.

Grønn bedrift

For den grønne bedriften, kan vi også tilby lading av elbil. Mange som har vært ute på lengre reiser og har parkert bilen på parkeringsplassen på flyplassen, har opplevd å komme tilbake til en bil uten strøm. Dette skal du som kunde av oss slippe å oppleve.

Vi kan tilby lading av bilen din mens du er borte, slik at den er klar for hjemreisen når du kommer tilbake. Det eneste vi trenger er at du legger ved en ladekabel som passer til din bil når du drar. Denne kan ligge i bilen, og være tilgjengelige for våre medarbeidere.

I tillegg kan vi ikke garantere 100% strøm på bilen, ettersom ladestasjonen ligger et lite stykke unna flyplassen. Det vi derimot kan garantere er at du vil motta bilen med maksimal prosent når du ankommer. Bilen vil ikke bli ladet før ankomst nærmer seg.

Romslig parkering for alle biler

Det er ingen hindring for vår parkeringsplass dersom du har en større bil. Mange håndverkere bruker bilen som sin arbeidsplass, og har dermed varebiler som sine fremkomstmidler. Vår parkeringsplass rommer alle typer biler, uansett om du har et stort eller lite bagasjerom. Parker gjerne din varebil hos oss, dersom du har behov for det.

Vi har derimot ikke mulighet til å ta i mot motorsykler eller scootere. Dette er kun for å ivareta sikkerheten til deg, ditt kjøretøy og vårt personale. De aller fleste kundene våre har medbrakt bagasje, og kommer dermed i større kjøretøy. Dermed har vi ikke kompetanse på denne typen kjøretøy hos oss.

Disse bedriftene har bedriftsavtale hos oss i dag

Google, VG, Elkjøp, Nordea og Handelsbanken er blant våre trofaste kunder og samarbeidspartnere. I dag har vi over 1500 bedriftskunder hos oss, som nyter godt av våre fordelaktige priser, og gode service.

Hos disse bedriftene kan alle de ansatte når som helst booke seg parkering hos oss, med bedriftens personlige kode og e-postadressen de har registrert i sin brukerkonto. I hver bedrift som tegner bedriftsavtale med oss, bør det være en designert person som har ansvaret for kommunikasjon mellom bedriften og oss.

På denne måten blir det enkelt for dere å forholde dere til oss, og vi får en oversiktlig bestilling. Vi håper at dere ønsker å inngå en bedriftsavtale med oss, så send oss en e-post på rikard@flightpark.no, med navnet på bedriften og organisasjonsnummeret, så kommer vi tilbake til deg med et tilbud som passer din bedrift.