Alle artikler

Hvilken parkering på Gardermoen er billigst?

Det er billigst om du parkerer langt unna terminalen. For å parkere lengre unna må du beregne god tid, for å ta shuttlebussen til terminalen. Betaler du litt ekstra, til og med mindre enn parkeringshuset etter dag 4, blir reisedagen enklere. Mer beleilig for deg Med Flight Park slipper du å legge inn ekstra med […]


Det er billigst om du parkerer langt unna terminalen. For å parkere lengre unna må du beregne god tid, for å ta shuttlebussen til terminalen. Betaler du litt ekstra, til og med mindre enn parkeringshuset etter dag 4, blir reisedagen enklere.

Mer beleilig for deg

Med Flight Park slipper du å legge inn ekstra med tid. Du leverer bilen din rett utenfor terminalen og går direkte til innsjekk. I mellomtiden sørger vi for at din bil blir ivaretatt, og yter ekstra service om dette er ønskelig. Se priser her.

Du må avveie mulighetene

Hva som er billigst og hva som er mest beleilig blir en avveining. Skal du ut å reise på en 5-dagers weekendtur, er Flight Park et billigere alternativ enn parkeringshuset. I tillegg slipper du å lete etter parkeringsplass. Du  setter bare bilen din utenfor terminalen. Når dette er mer beleilig og samtidig billigere, kan dette være et smart alternativ.