Alle artikler

Gardermoens enkleste parkering – Flight Park

A simplified

Oppdag den enkleste måten å parkere på Gardermoen med Flight Park! Les vår guide til stressfri parkering, praktiske tips og tidsbesparende løsninger for en smidig start på reisen din..


I dagens moderne samfunn er tiden vår en dyrebar ressurs. Reseptorer ønsker enkelhet og effektivitet når de reiser. Derfor er det en glede å presentere deg for Gardermoens enkleste parkering – Flight Park. Med en rekke fordeler som gjør parkering til en lek, er det ingen tvil om at Flight Park er det beste alternativet for deg.

Fordelene med å parkere på Flight Park

Du kan lene deg tilbake og nyte den stressfrie opplevelsen av å parkere på Flight Park. Her er noen av de mange fordelene som venter deg:

Tidsbesparende og praktisk parkering

Flight Park er ideelt plassert nær Oslo Lufthavn Gardermoen, noe som betyr at du slipper å kaste bort tid på å kjøre rundt i jakten på en parkeringsplass. Når du ankommer, vil du bli møtt av vårt vennlige personale som vil hjelpe deg med bagasjen og sikre at du kommer deg til terminalen så raskt og enkelt som mulig.

Sikkerhet og overvåkning på Flight Park

Din trygghet og sikkerhet er vår høyeste prioritet. Flight Park tilbyr state-of-the-art sikkerhetsfunksjoner, inkludert 24/7-overvåkning av hele parkeringsområdet. Du kan ha full trygghet for at din bil er i trygge hender mens du er borte. Vi tar vare på det som betyr mest for deg.

Flight Park er også opptatt av å tilby en miljøvennlig parkeringsløsning. Vi har implementert tiltak for å redusere vår miljøpåvirkning, inkludert resirkulering av avfall og bruk av energieffektive belysningssystemer på hele området. Ved å velge Flight Park, bidrar du til å bevare miljøet for kommende generasjoner.

Hvordan fungerer Flight Park?

Flight Park tilbyr en sømløs og enkel opplevelse fra start til slutt. La oss ta en titt på hvordan det hele fungerer:

Bestillingsprosessen for parkering

For å gjøre din parkeringsopplevelse så enkel som mulig, har vi utviklet en rask og brukervennlig bestillingsprosess. Du kan enkelt bestille din parkeringsplass online ved å besøke vår nettside. Bare legg inn datoene for din reise, og vi tar oss av resten.

Det er viktig for oss at du føler deg trygg og sikker når du bestiller parkering hos oss. Derfor har vi implementert avanserte sikkerhetstiltak på nettstedet vårt for å beskytte dine personlige opplysninger. Vi benytter krypteringsteknologi for å sikre at all informasjon du oppgir, forblir konfidensiell og beskyttet.

Du slipper shuttle buss!

Du parkerer på korttidsparkeringens plan 5 utenfor avgangshallen, hvor en av våre ansatte vil hente bilen og kjøre den til vårt anlegg. Når du returnerer finner du igjen bilen på samme sted.

Priser og betalingsalternativer på Flight Park

Hos Flight Park tilbyr vi konkurransedyktige priser og fleksible betalingsalternativer. Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å velge det alternativet som passer best for dine behov:

Kostnader for korttid og langtidsparkering

Uavhengig av lengden på turen din, har vi et parkeringsalternativ som passer for deg. Våre priser for korttidsparkering er svært konkurransedyktige, og vi tilbyr også rabatterte priser for langtidsparkering. Du kan være sikker på at du får god valuta for pengene dine når du parkerer hos oss.

Betalingsmetoder og rabattordninger

For din bekvemmelighet aksepterer vi et bredt spekter av betalingsmetoder, inkludert kortbetalinger og mobilbetaling. Vår fleksible betalingsløsning gjør det enkelt for deg å fullføre betalingen. I tillegg tilbyr vi også rabattordninger for hyppige reisende, slik at du kan spare enda mer på parkeringen.

Ofte stilte spørsmål om Flight Park

Vi forstår at du kan ha noen spørsmål eller bekymringer når det gjelder parkering på Flight Park. Her er noen av de vanligste spørsmålene vi får, sammen med svarene:

Hva skjer hvis flyet mitt er forsinket?

Vi forstår at flyforbindelser kan være uforutsigbare. Dersom flyet ditt er forsinket, trenger du ikke bekymre deg. Vi følger med live på når flyet ditt lander. Vi vil tilpasse utkjøring av din bil i henhold til den nye ankomsttiden til flyet ditt. Vårt personale er alltid klare til å hjelpe, uansett hva som skjer.

Er det mulig å kansellere eller endre en reservasjon?

Selvfølgelig! Vi forstår at planer kan endres. Hvis du trenger å kansellere eller endre reservasjonen din, kan du enkelt gjøre det ved å kontakte vårt kundeserviceteam. Vi er her for å hjelpe deg og sørge for at du får den beste opplevelsen med Flight Park.

Velkommen til Gardermoens enkleste parkering – Flight Park! Vi ser frem til å ta imot deg og sørge for at din parkeringsopplevelse blir enkel, praktisk og bekymringsfri.

Flight Park er Gardermoens enkleste og mest behagelige parkering, noe som gjør det til et ideelt valg for reisende som ønsker en praktisk og pålitelig parkeringsløsning. Vår parkeringsplass er godt opplyst, inngjerdet og overvåket døgnet rundt for å sikre at kjøretøyet ditt er trygt og sikkert mens du er borte.

Vi tilbyr også en rekke tilleggstjenester for å gjøre opplevelsen enda bedre. Dette inkluderer bilvask, , eu-kontroll, dekkskift, service og reperasjoner og bytte av frontrute mens du er borte, slik at du kan komme tilbake til en ren og velholdt bil etter reisen din.

Klar for en bekymringsfri start på reisen? Gjør som mange andre fornøyde reisende og velg Flight Park for en trygg, behagelig og enkel parkeringsopplevelse ved Oslo Lufthavn Gardermoen. Med døgnbemannet parkeringsområde, bilpleie mens du reiser, og levering av bilen rett ved terminalen, er vi stolte av å tilby den enkleste parkeringen på Gardermoen. Og husk, vi er ofte billigere enn parkeringshuset for langtidsparkering. Ikke vent, bestill parkering på Gardermoen i dag og reis med trygghet og komfort.