Alle artikler

Tilbyr Flight Park VIP-parkering?

Vårt mål er at din reisedag skal være behagelig og mindre stressende. Vi ønsker at reisen skal starte og avslutte på best mulig måte. Derfor tilbyr vi parkering på Gardermoen med vip-følelse. Du blir en vip-gjest Med vip-følelse mener vi at våre kunder føler seg som en vip-gjest fordi de kan sette fra seg bilen […]


Vårt mål er at din reisedag skal være behagelig og mindre stressende. Vi ønsker at reisen skal starte og avslutte på best mulig måte. Derfor tilbyr vi parkering på Gardermoen med vip-følelse.

Du blir en vip-gjest

Med vip-følelse mener vi at våre kunder føler seg som en vip-gjest fordi de kan sette fra seg bilen utenfor avgangshallen, ta med seg bagasjen og gå direkte inn til innsjekk. Når du kommer hjem tripper du 50 meter bort til parkeringshuset og henter bilen din.   

Behagelig parkeringsmulighet

Vil vil derfor si at Flight Park er Gardermoens mest behagelige og enkleste parkeringsalternativ. Vi er mer enn en parkeringsplass. Hos oss kan du både parkere og få service på bilen mens du er bortreist. Alt fra bilpleie til EU-kontroll.

Kort oppsummert:

Vi henter bilen din, parkerer den, tar vare på den og leverer den igjen.